Hopp til hovedinnhold
Smiling man next to T&E logo

Ny account manager med på laget

april 24, 2023

Christoffer Dahl (33) er ansatt hos Unit4 i Kristiansand for å styrke bedriftens salgsarbeid og oppfølging av eksisterende kunder.

- Unit4 virket som et seriøst selskap med et godt fotfeste i hele verden. Jeg hadde også hørt positive ting om arbeidsplassen, samt at arbeidsoppgavene appellerte veldig til meg. Jeg trigges av å gi kunden en god kundeopplevelse, sier Christoffer når han blir spurt om hvorfor han takket ja til jobben.

Han har jobbet med salg i 16 år og startet karrieren som selger på Elkjøp som 17-åring. Han dro videre til Aurora Group hvor han jobbet som area sales manager, og sist hos Norges Energi, hvor han jobbet som account manager for mellomstore og store bedrifter. Hos Unit4 skal han jobbe mot små og mellomstore kunder og sørge for at de blir godt i varetatt og får den oppfølgingen de trenger. 

Daglig leder i Unit4, Rune Hellmann, er overbevist om at Christoffer er en sosial og spennende kollega som vil være med å bidra til fornøyde kunder og i internmiljøet. Han fikk umiddelbart et godt inntrykk av Christoffer som initiativrik person som kan jobbe selvstendig med masse salgserfaring. 

- Når Christoffer begynte 3. april, fikk vi endelig med oss siste tilskuddet til salgsteamet som skal betjene våre eksisterende kunder fremover. Vi tror Christoffer vil bidra med å skape gode resultater og sørge for at kundene våre forblir fornøyde, sier Hellmann i en kommentar.