Events

Webinar - Enkel og intuitiv timeregistrering gir bedre kontroll

webinar

 

For bedrifter som lever av timer er det helt essensielt å ha oversikt på timebruk for å få kostnadskontroll, eller for å få timene raskt og riktig fra registrering til fakturering. 

Unit4 T&E inviterer til webinar hvor dere får høre hvordan riktig timeregistrering har gitt VIS (Vestlandet Innovasjonsselskap) bedre kontroll og lønnsomhet i sine prosjekter.

VIS hadde behov for å finne et timeregistreringssystem som var enkelt å bruke, og som gjorde at de ansatte blant annet kunne spare tid når timer skal registreres. I tillegg trengte de et verktøy til å ha stålkontroll i prosjektene, både på time- og pengebruk.

Foredragsholder Jo Lerheim har vært næringslivsleder og gründer siden midt på 90-tallet.  Han er særlig opptatt av å bygge bro mellom teknologi og brukermiljø, samt jobbe mest mulig optimalt, i alle ledd av organisasjonen. Lerheim har hatt sitt fokus på prosess og økonomiforbedring, primært innenfor telekom og teknologiselskaper.

Han har jobbet i VIS siden 2016, med ansvar for IT og teknologi. I dette arbeidet var han ansvarlig for å drive frem en bedre løsning for økonomistyring på alle selskapets prosjekter. For planlegging, økonomistyring og timeføring valgte VIS Unit4.

Som en del av webinaret vil Øistein Nordhagen fra Unit4 T&E gi dere eksempler på hvordan timeregistrering fra Unit4 kan bidra til bedre kontroll både på timer og fakturering.

Webinaret er gratis, men vi må ha påmelding for å kunne sende lenke til webinaret. 

Velkommen til en lærerik time!

Meld meg på!Webinar - Enkel og intuitiv timeregistrering gir bedre kontroll

14 oktober 2020 09:00 - 10:00  
WEBINARET ER GRATIS