T&E kundesenter omfatter support, opplæring og konsulenttjenester for T&E produktportefølje.

I tillegg drifter vi SaaS-miljøet. Vi jobber for at kundene våre skal kunne være så effektive som mulig og dra full nytte av fordelene de får ved å benytte våre produkter. Vi jobber for å sikre kunden rettferdig, målrettet og god behandling, på en så rask og effektiv måte som mulig. I tillegg liker vi god omtale. Dette oppnår vi gjennom å ha et godt, ærlig og redelig forhold til kunden.
Vi jobber fokusert og faglig på tvers av disipliner. Og kundene våre vet at dersom det er behov for det, så er ikke veien lang verken til salgsstøtte eller støtte fra R&D.
Våre rådgivere har spesialkunnskap om applikasjonene og de omkringliggende prosessene mot lønn og økonomi og kan bistå med integrasjonskompetanse og prosjektledelse ved behov.
 • Hovedmål for support er å sikre oppfølging av SLA, og gi våre kunder en god brukeropplevelse.

  Fronten i vårt kundesenter er supportavdelingen. Her sitter våre kollegaer som tar imot kundenes henvendelser via portalen vår, telefon eller epost. Hovedmål er å sikre oppfølging av SLA, og gi våre kunder en god brukeropplevelse.
  Det er kundens superbrukere som har ansvar for 1. linje support i egen organisasjon. Superbrukere skal ha gjennomgått relevante kurs for superbrukere (eller tilsvarende) for hver hovedversjon i aktuelle  produkt og skal ha god kjennskap til kundens eget oppsett og bruk av programvaren. I tillegg bør superbruker holde seg faglig oppdatert om endringer og nye versjoner gjennom nyhetsbrev og arrangementer, som brukermøte og fag-seminarer.
  Ønsker du å melde en sak til support?
  Kundeportalen: Portal for registrerte superbrukere
  Epost: support@unit4cloud.no
  Vi anbefaler å ta kontakt med vår support-tjeneste gjennom bruk av vår portal. Her vil du også raskt kunne finne informasjon om driftsmeldinger, status på saker, tips og triks og hjelp via FAQ.
  Dersom du sender epost vil det automatisk bli opprettet en sak i vårt supportsystem og du mottar umiddelbart en e-post med saksnummeret. Saken vil bli fulgt opp av vår support-tjeneste i henhold til serviceavtalen.
  Kundesenteret kan også kontaktes på telefon +47 40 00 67 44 innenfor normal kontortid (08:00-16:00). Husk å ha saksnummeret klart når du ringer slik at vi raskere kan hjelpe deg.
 • Vår konsulentavdeling sikrer at kundenes behov blir identifisert og ivaretatt gjennom hele implementeringsprosjektet og videre inn i supportfasen.

  Et godt organisert prosjekt er en viktig faktor for å komme frem til et godt resultat. Allerede når salg- og markedsavdelingen vår har etablert kontakt med en ny kunde, blir vårt kundesenter involvert i prosessen. 

  Våre konsulenter har lang erfaring. Alle prosjekter ivaretas av dyktige fagfolk med høy kompetanse og utstrakt erfaring fra de relevante funksjonsområdene.

  Vi utfører en rekke tjenester og prosjekter for våre kunder:

  Faglig rådgivning om lønn, time, reise, ERP, planlegging, rotasjon, prognose og prosjekt

  Prosjektledelse og konsulentbistand i forbindelse med implementering av Unit4 T&E-produkter

  Installasjon og oppgradering av integrasjoner mot lønn- og ERP-systemer

  Oppsett av driftsløsninger (Software as a Service)

  Hovedmål er å levere det kunden har bestilt på en enkel og effektiv måte, som oppleves bra for kunden.

  Har du spørsmål relatert til bruk av våre produkter i din virksomhet, kan du ta kontakt med Unit4 T&E Kundesenter på telefon +47 4000 6744 eller epost support@unit4cloud.no 

   

 • Kurs og opplæring

  Vårt motto er at en kompetent kunde, er en fornøyd kunde. Derfor setter vi krav til at alle våre nye kunder har minst én deltaker på superbrukerkurs som en del av innføringen av våre produkter. Men vi har også en rekke ulike kurs og opplæringstilbud som gjør det enkelt for våre kunder å gi nye og eksisterende medarbeidere oppdatert kunnskap.  

  Kursavdelingen i Unit4 Kristiansand tilbyr følgende typer kurs:

  • Standard superbrukerkurs
  • Bedriftsinterne kurs
  • Opplæringsguider
  • Èn til èn opplæring
  • Dokumentasjon og rutinebeskrivelser

  Klikk her for å se hvilke typer kurs og arrangementer vi tilbyr. 

  Har du spørsmål angående kurs og opplæring, kan du ta kontakt med kursavdelingen på telefon +47 4000 6744 eller på epost til kurs@unit4.com