Våre samarbeidspartnere

Våre samarbeidspartnere utgjør et unikt økosystem av kompetanse omkring Unit4 sine løsninger og din bransje. Dette sikrer ditt selskap et trygt, fleksibelt og forutsigbart kundeforhold til Unit4. Følgende samarbeidspartnere tilbyr kompetanse om Unit4 sine løsninger:

 • TietoEVRY er et ledende nordisk IT-tjeneste og programvareselskap med mer enn 10 000 kunder i privat og offentlig sektor. TietoEVRY har over 250 ansatte som utfører salg, konsulenttjenester og support av Unit4 sine produkter. TietoEVRY har vært partner med Unit4 i over 20 år, og har omfattende kompetanse og kompletterende produkter innenfor offentlig sektor, bank/finans og forsikringssektoren.

  For mer informasjon om EVRY ta kontakt med Ole Christian Rousing

  ole.rousing@tietoevry.com
  www.tieotevry.com

 • Arribatec er en global leverandør av digitale forretningsløsninger som hjelper kundene med å oppnå konkurransefortrinn gjennom innovativ bruk av IT. Selskapet opererer i dag i en rekke land og tilbyr et bredt spekter av IT-løsninger for bedrifter. Gjennom samarbeidet med Unit4 vil Arribatec tilby Unit4s løsninger. Dermed kan de gi kundene sine et mer holistisk tilbud av tjenester.

  For mer informasjon om Arribatec Norge, ta kontakt med Jan Arne Christensen, mobil: +47 480 12 555

  an-arne.christensen@arribatec.com
  www.arribatec.com

 • Tellit Consulting AS er et konsulentselskap som tilbyr tjenester knyttet til Unit4 sine løsninger i Norge, Sverige og Danmark. Selskapet ble etablert i 2008 og har over 25 års erfaring med Unit4 Business World. Tellit Consulting AS ble partner med Unit4 i 2015 og innehar spesialkompetanse innenfor bygg- og anleggsbransjen der de tilbyr en løsning direkte rettet mot mindre entreprenører.

  For mer informasjon om TELLIT Consulting AS ta kontakt med Anders Wilhelm Tenfjord

  anders@tellit-consulting.no
  www.tellit-consulting.no

 • Amesto Solutions er et ledende skandinavisk konsern innen forretningsrådgivning, programvare og tjenester, med sterk forankring i utvikling og anvendelse av ny teknologi. De har en tydelig uttalt og ønsket bedriftskultur som bidrar til å skape varige konkurransefordeler, både for dem, og for våre kunder.​

  For mer informasjon om Amesto Solutions AS, ta kontakt med Terje Angeltveit, mobil: 917 05 547.

  terje.angeltveit@amesto.no
  www.amestosolutions.no

 • Their primary focus concerns technology deployment but they recognise that client engagement and change management skills are as important as technical knowledge. Their teams possess highly developed communication skills, the ability to establish collaborative partnerships with sponsors, stake-holders and key users, a pro-active client-driven approach and the ability to deliver appropriate solutions.

  For more information about our UKI partner, please contact Phil Jacobs, mobile: +44 (0) 77 69 658 509

  phil.jacobs@milleniumcnsulting.co.uk
  www.milleniumconsulting.co.uk

 • Eurocard er et kortselskap i det nordiske markedet for privat- og firmakort, og jobber for at bedrifter og privatpersoner kan betale på en sikker, effektiv og enkel måte. Eurocard er ledende i markedet og har et bredt spekter av kredittkort, reisekontoer og ulike administrasjons- og oppfølgingstjenester som kan tilpasses nasjonal og internasjonal virksomhet. Med tilgjengelighet og frihet har Eurocard siden 1965 bidratt til å sette standarden for andre betalings- og kredittkort på markedet.

  For mer informasjon om Eurocard, ta kontakt med Ole-Kristian Duaas

  ole-kristian.duaas@sebkort.no
  www.eurocard.com

Kontakt oss