Nyheter

Solbriller oppå en stabel med bøker foran en strand

In business 4U!

Daglig leder hos Unit4 Kristiansand, Øistein Nordhagen, ser frem til å møte kunder igjen, men innser at hverdagen vil bli annerledes.

Bildet er tatt av  Link Hoang on Unsplash

Denne våren kommer nok de fleste av oss aldri til å glemme, og COVID-19 har for mange endret måten vi jobber på for alltid. Hjemmekontor vil nok i mye større grad enn tidligere bli en fast og integrert del av arbeidsmiljøet for veldig mange. Det vil sette krav til arbeidsprosesser og de systemene vi leverer til dere. Vi skal fortsatt gjøre det enkelt for dere i hverdagen, også på hjemmekontor.  

Det er viktig for oss at dere vet vi er til stede for dere uansett, og vi er her for å hjelpe – In business 4U. Det gjelder uansett om det er "vanlige" utfordringer, eller spesielle utfordringer knyttet til COVID-19. 

Vi i Unit4 Kristiansand er heldig stilt. Selv om vi savner å møte dere kunder direkte, har vi muligheten til å utføre alle arbeidsoppgaver og oppdrag uten fysisk oppmøte. Vi håper dere som kunder, også denne våren, har opplevd den samme gode servicen og kvalitet på våre systemer og tjenester, som vi ønsker å være kjent for.

Både i Kristiansand og i Unit4 konsernet forøvrig begynner vi sakte å vende tilbake til kontorene, i første omgang med maksimalt 30% ansatte av gangen. Teams har fungert over all forventning, men det var ekstra hyggelig å treffe kollegaer fysisk igjen.  

Vi gleder oss til å kunne treffe dere kunder fysisk igjen også, men må nok innfinne oss med at de typiske treffpunktene våre, som brukermøtet, ikke blir noe av i år. I stedet har vi i vår økt tilbudet av digitale kurs og webinarer slik at dere likevel kan få det faglige påfyllet dere har behov for. Dere vil se enda mer av det utover høsten, så jeg anbefaler alle å fortsette å abonnere på nyhetsbrevet vårt, og følge med på våre hjemmesider og i sosiale medier, (lenker finner dere lenger ned i nyhetsbrevet), for å få med dere hva som skjer.   

Nå nærmer det seg ferietid for oss, og kanskje vi ses langs veiene i Norge i sommer? Eller kanskje vi treffes her på Sørlandet? Vi i Kristiansand er jo så heldige at vi bor i det som i år er definert som Syden – og kommer dere sørover må dere gjerne komme innom for en kaffe – eller kanskje for noen sørlandske reisetips. 

Riktig god sommer!

Sosiale medier