Nyheter

Unit4 med høy vekst i tredje kvartal - skybasert virksomhet vokste med 122 prosent

Oslo, Norge, 

Unit4 er et selskap med norske røtter (gjennom ERP-systemet Agresso), og har i dag blitt en ledende europeisk leverandør av forretningssystemer. Systemene brukes av en rekke norske bedrifter og offentlig forvaltning. Selskapet rapporterer om sterke økonomiske resultater og økt vekst for tredje kvartal 2019.

Selskapets ordreinngang vokste med 57 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. Unit4 spesialiserer seg på sky-baserte løsninger, og bookinger av disse vokste med hele 122 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. Selskapets totale inntekter økte med fem prosent. Den positive utviklingen skyldes i stor grad vellykkede anskaffelser av verktøy for finansiell planlegging og analyse (CPM), samt det skybaserte ansatt-verktøyet Intuo som ble kjøpt tidligere i år.

Den norske selskapsgruppen DOF, som leverer offshore-tjenester, utgjorde en av de seks nye og viktige kundeavtalene som ble signert i tredje kvartal. For å opprettholde sine konkurransefortrinn så de et behov for raskere og enklere digitale prosesser. Selskapsgruppen hadde allerede god erfaring med forretningssystemet Unit4 Business World. For å forbedre sin finansielle virksomhet valgte de Unit4 Prevero, som gjennom analyser gir brukervennlig innsikt for et bedre beslutningsgrunnlag.

Du kan lese mer om resultatene og de andre nye kundene her.

Unit4 leverer skybaserte programvare med fokus på forretningssystemer (ERP) og HCM (human resource management), primært til tjenestesektoren. Siden Unit4 ble kjøpt opp av Advent International i 2014 har selskapet gjennomgått betydelig endring. Unit4 er nå anerkjent som ledende innen forretningssystemer i skyen.

- Tredje kvartal var et eksepsjonelt kvartal for Unit4, som vitner om teamets harde arbeid og dedikasjon til markeder over hele verden. Når vi akselererer inn i vår neste vekst-fase, utvider vi fokuset på organisasjoner med mennesker i fokus. Dette er en spennende fase for Unit4s utvikling, sier Mike Ettling som er administrerende direktør i selskapet.

 

Sosiale medier